V SINERA UNITED CUP

El club organitza la cinquena edició del torneig, aquesta vegada en categoria aleví, amb la participació dels millors clubs del moment.

Després de la pandèmia, el Sinera United recupera el torneig de final de temporada i ho fa per la porta gran. El 18 de juny el Camp Municipal d’Esports Bernat Coll acollirà la V Sinera United Cup on participaran els dotze millors equips alevins del moment: el C.F Damm, la U.E. Cornellà, el C.F. Badalona, el C.E L’Hospitalet, el F.C. Girona, el C.E. Europa, el C.E. Mercantil, el F.C. Barcelona, la U.E Sant Andreu, el Nàstic Manresa i el Sinera United, que hi participarà amb dos equips.

Els futbolistes arribaran a partir de les 9 h i a les 10 h començarà el torneig. Serà amb una primera fase de lligueta on hi haurà tres grups. Els dos primers equips de cada grup i els dos millors tercers es classificaran per als quarts de final. Tant  la fase de lligueta com la de consolació del novè al dotzè lloc es jugaran durant el matí i migdia, mentre que la tarda començarà amb els quarts de final a partir de les 16 h. Les semifinals estan previstes per a les 18.15 h i la final es disputarà a les 19.45 h. A partir de les 20.30 h hi haurà el lliurament de trofeus.

Metodologia del torneig

Tant els partits de la lligueta com els de consolació del 9è al 12è classificat constaran de dues parts de 12 minuts. Els quarts, semifinals i els partits del 3r al 8è lloc seran de dues parts de 15 minuts, i la final de dues parts de 20 minuts. Tots tindran un minut de descans a la mitja part.

En la fase de lligueta, els punts per partit guanyat, empatat i perdut seran els habituals de qualsevol competició, 3, 1 i 0 punts respectivament.

Durant tot el torneig, els equips disposaran de tots els canvis que considerin necessaris de manera il·limitada i els podran fer sense aturar el joc.

Pel que fa als espais, els clubs podran aparcar a la plaça de la Sardana i utilitzar les instal·lacions de l’Escola Joan Maragall per deixar les bosses, descansar i escalfar. També s’ha habilitat una zona amb taules i cadires per dinar a la mateixa escola.

Serà una jornada futbolística d’alt nivell, on podrem descobrir les joves promeses del futbol català. Us hi esperem!