Sortida Champions Femení

El passat dimecres , 30 de març del 2022, les nostres jugadores de l’aleví i cadet femenins, juntament amb jugadors de les diverses categories masculines, van gaudir d’una jornada inoblidable, plena de fortes emocions, bons moments entre companyes i companys i van poder contribuir a l’assoliment d’una fita històrica, el rècord mundial d’assistència a un partit de futbol professional femení.

L’aventura es va iniciar cap a les 17:00 h. quan totes juntes marxàvem en direcció al Camp Nou amb moltes ganes d’animar a les jugadores d’en Jonatan Giráldez i ajudar-les així a classificar-se per a les semifinals de la Women’s Champions League. Una vegada ja dins l’estadi, vam gaudir de la comunió entre públic i jugadores i la festa de la graderia es va contagiar cap a la gespa amb bon joc, emoció i gols. Com ho vam gaudir i que bé que ens ho vam passar!!

El viatge de tornada cap a Arenys va ser una continuació del que vam viure a les graderies del Camp Nou i la festa va continuar amb bon ambient i càntics fins a l’arribada al Calisay.

Des del Sinera United FC posarem el nostre granet de sorra per seguir acompanyant a totes aquelles noies que vulguin fer d’aquest món, un entorn més just i igualitari, mitjançant l’esport i més concretament amb el futbol.

Volem adreçar-nos a tot@s els que formeu part d’aquest club, per dir-vos que el sentiment de pertinença i estima que expresseu quan es tracta del Sinera United FC, de veritat que és un orgull i una satisfacció plena.

Seguim treballant per poder dur a terme sortides i activitats com aquesta i fer-ne partícip a la majoria dels nostres infants, ja que sense ells tot això no tindria cap sentit.