El club Sinera United crea el Primer Equip

El club Sinera United FC ha formalitzat durant aquesta setmana la creació del Primer Equip de l’entitat. La Junta Directiva i el cos tècnic han celebrat l’acte en una trobada íntima en què s’han exposat les línies bàsiques del projecte als jugadors que formen part de l’equip.

Els directius del Sinera United FC han mostrat la seva total confiança i suport als membres del cos tècnic, Kevin Vicente i Bernat Teodoro que arriben al club amb la il·lusió de capitanejar aquest nou equip cap al futur i a en Jordi Gallardo i Eladi Temiño com a responsable i delegat del primer equip, respectivament. Un dels principals trets que s’ha transmès als jugadors és la voluntat de fer un conjunt que aposti per l’esportivitat, la competitivitat, el joc net i l’ambició, ja que el nou projecte passa a ser l’equip en què tots els jugadors de les categories de futbol formatiu s’emmirallaran.

El nou entrenador coneix bé la majoria de jugadors i els ha emplaçat a una bona preparació física per començar la propera temporada amb tota l’empenta i il·lusió que suposa el naixement d’un equip de futbol amateur.

La Junta Directiva, per la seva banda, va recordar als jugadors que compten amb absoluta confiança i que valoraran l’esforç i el sacrifici, tants d’entrenadors com de jugadors, per sobre dels resultats.

Així doncs, després de la breu trobada, la junta directiva, el cos tècnic i els jugadors es van emplaçar a l’agost per començar a posar les bases d’aquest nou equip que ja ha iniciat el seu camí.

D’aquesta manera, el club tanca un cicle i haurà pogut disposar d’equips en totes les categories possibles i en només quatre anys. A més, s’ha posat la base per a la futura creació d’un equip femení que esperem pugui esdevenir una realitat ben aviat.