Seguim endavant!

Acaba de començar l’any i és sinònim de bons propòsits. El Sinera United té molts reptes per endavant, sens dubte, però els primordials són la responsabilitat i el compromís de continuar treballant per mantenir el projecte iniciat ara fa quatre anys. 

Aquesta temporada el club ha fet un salt quantitatiu notable per diverses circumstàncies. S’han incorporat molts jugadors i equips sencers procedents d’altres clubs. Som conscients de la confiança que ens han donat i treballem dia a dia per mantenir-la. 

19 equips i 250 jugadors

El club ha anat creixent cada temporada però ha estat aquesta última quan el planter ha augmentat fins arribar als 250 jugadors i gairebé una vintena d’equips. Amb aquestes dades objectives a la mà es podria dir que el Sinera United FC ha passat de ser un club modest a ser un dels puntals del municipi i de la comarca. 

      

Però més enllà de les quantitats, la voluntad de la Junta Directiva i del cos tècnic és consolidar el projecte d’acord amb les 3 línies bàsiques de l’origen fundacional: àmbit esportiu, social i personal. 

La filosofia del club aposta per cohesionar aquests tres àmbits, que van més enllà dels resultats i que preveuen el treball d’uns hàbits i uns valors; així mateix, també creiem que l’entitat té una gran tasca de cohesió social. El futbol esdevé una activitat de vivències que poder servir els jugadors per a la seva vida quotidiana, més enllà de la victòria al terreny de joc. 

Activitats de cohesió social

En aquest sentit, el club dissenya cada temporada activitats amb els equips perquè els jugadors puguin desenvolupar aquesta faceta social i personal. 

Hi ha dues activitats que es mantenen des del naixement del club: la presentació dels equips a l’inici de temporada i el Tió de Nadal. 

La presentació pretén ser un acte modest per mostrar a les famílies dels jugadors i a la població en generals els diversos equips que conformen el club. 

A més de la presentació dels equips, cada any s’organitzen algunes activitats al voltant de l’esdeveniment perquè els jugadors es puguin sentir especials per un dia. Tots tenen el seu minut de glòria i lluir la samarreta de l’equip davant la família i els amics és un fet que omple d’orgull els nois del Sinera, però també els entrenadors i els membres de la Junta Directiva. En aquest sentit, s’aprofita l’acte de la presentació per escoltar el president del club, Josep Comas, així com altres veus que col·laboren amb l’entitat com l’ONG Biot Foundation, que manté un conveni de col·laboració amb el club i s’aprofita aquesta presentació per fer els donatius . (Enllaç) 

El Tió, per a petits i grans

Una de les celebracions més esperades pel planter i per les famílies és el Tió de Nadal. Sempre desafiant al fred, el Tió del Sinera arriba al camp de futbol disposat a cagar neules, torrons i algun detallet per als jugadors. 

Els més petits esperen aquesta activitat en què s’aprofita també per fer la xocolatada de Nadal i per organitzar activitats per col·laborar amb la Marató de TV3. 

Els més grans retrocedeixen uns quants anys i assumeixen el paper d’organitzadors de les activitats perquè el Tió es mantingui escalfat i pugui “cagar” bons regals durant el Nadal.

En definitiva, l’objectiu és organitzar aquestes festes i trobades, ja tradicionals, perquè els jugadors puguin compartir moments fora del vestidor i perquè les famílies sentin que també formen part del projecte del Sinera United.