QUI SOM?

Els impulsors del projecte som un equip de professionals del món de l’esport i del futbol que creiem que la base d’un club ha de ser l’escola formativa. L’objectiu que perseguim és que el nostre projecte, el SINERA UNITED FC, temporada rere temporada creixi de manera quantitativa, però sobretot, de manera qualitativa.

HISTÒRIA

El club va començar la temporada 2016-2017 amb les categories de prebenjamí, benjamí i aleví. La temporada següent ja es van incorporar les primeres futbolistes a diferents categories del club. Actualment el club disposa d’equips en totes les categories de la fase formativa (escoleta-prebenjamí-juvenil), 3 equips femenins (aleví, infantil i cadet), 1r i 2n equip seniors, i dos equips de veterans.

FILOSOFIA

Apostem per cohesionar l’àmbit esportiu amb l’àmbit personal i social dels jugadors i jugadores. Estem convençuts que el futbol serveix per dotar de recursos, tècnics i tàctics, a tots aquells nens i nenes que volen aprendre a jugar i millorar, però també creiem que ha de ser una activitat envoltada de valors i vivències que podran fer servir pel seu dia a dia, més enllà de la victòria en un camp de futbol.