Després de tres anys treballant el futbol base, dedicant-hi tots els esforços per formar i consolidar equips a totes les categories,  finalment a l’estiu del 2019 es decideix dur a terme la creació d’un primer equip sènior.

En un primer moment, temporada 2019-2020, l’objectiu del club no és altre que consolidar el projecte a mitjà termini i que a la temporada del seu debut l’equip sènior del Sinera United FC  faci un bon paper a quarta catalana. El primer any l’equip el lideren des de la banqueta en Kevin Vicente i en Bernat Teodoro, els quals aconsegueixen assolir l’ascens de categoria a tercera catalana, convertint la primera temporada de l’equip en un èxit rotund.

La temporada 2020-2021 es presenta amb el mateix bloc de jugadors i  cos tècnic amb l’objectiu de mantenir la categoria i estar el més amunt possible a la classificació. L’equip finalitza la temporada en 5a posició, assolint l’objectiu marcat i tancant el primer cicle de l’equip. 

La temporada passada, la 2021-2022, agafa l’equip un nou cos tècnic format per Pepe Zaragoza i Jordi Maymí. Tot i el canvi en la forma de treballar respecte les anteriors temporades, es manté el model futbolístic del club, el de tenir la pilota i potenciar el joc associatiu, i es manté el mateix bloc de jugadors amb gran talent. A mitja temporada, Pepe Zaragoza ha de deixar l’equip per motius personals i es fa càrrec de l’equip en Jordi Maymí juntament amb el seu germà Sergi i en David Matas. Malgrat aquest entrebanc, l’equip acaba la temporada fent una molt bona feina i assolint la 3a posició a la classificació final.

Un cop consolidada la categoria, la present temporada es presenta amb l’objectiu d’aconseguir l’ascens a segona catalana. Per intentar fer-ho possible, el club ha tingut la sort de comptar amb el Rogeli Mas, que juntament amb José Jurado lideraran aquest mateix bloc de jugadors reforçat amb diverses cares noves.

Entre tots ho farem possible. Us esperem al camp per animar a l’equip!