Presentat el Sinera United FC 2016-2017

Èxit de participació a la festa de presentació del Sinera United FC

El Sinera United ha celebrat aquest diumenge la festa de presentació al camp municipal Bernat Coll. El club va començar la temporada al mes de setembre amb quatre equips de les categories de prebenjamins, benjamins i alevins.

L’equip dels més petits està format per 13 jugadors i estan demostrant que, tot i la inexperiència, poden arribar lluny. Són els últims de la seva categoria però no paren d’aprendre i millorar, de ben segur que aviat arribaran els triomfs.

Vídeo de la sortida al camp dels prebenjamins

Els benjamins són l’equip més nombrós, amb 18 jugadors. Han aconseguit guanyar tres partits aquesta temporada i són desens a la lliga.

Benjamí Sinera United FC 2016-2017

Els alevins estan aconseguint bons resultats com ho demostra la victòria a casa contra l’Arenys de Mar entre d’altres. L’entrenador, Marc Bou, ha definit una línia de joc que està aconseguint bons resultats per als més grans del Sinera United FC.

Aleví Sinera United FC 2016-2017

Després de la presentació dels equips, l’acte va servir també per fer les fotos oficials dels 49 jugadors del Sinera United.

Prebenjamí Sinera United 2016-2017

El president de l’entitat, Josep Comas, va agrair les famílies la confiança que han mostrat amb el club i es va mostrar esperançat amb el futur del club: “El meu desig és que tot això continuï endavant i que d’aquí uns anys haguem aconseguit consolidar els equips que tenim i ampliar les categories, tant de l’escoleta dels petits, com de categories superiors”.

Josep Comas

L’ànima del club, Albert Comas, es va emocionar durant la celebració, conscient ja que els somni s’ha fet realitat. Sobretot, diu, “agrair a les famílies que avui són aquí que hagin decidit apostar pel SInera United”.

La resta del cos tècnic també va gaudir d’allò més.

Tècnics Sinera United FC

El club Sinera United F.C. manté un acord de col·laboració amb la fundació BIOT, que, a través de l’esport, ajuda nens amb situacions desafavorides. Part de l’acord preveu una donació de 5€ per cada inscripció realitzada al club. Així doncs, es va formalitzar el lliurament del xec de 245€ a BIOT Foundation al seu director, Marc Pastor.

Fundació Biot

Després dels discursos oficials, les famílies van poder participar activament de la festa i van organitzar el Caga Tió del Sinera United. El tió havia menjat tant que va cagar un buff, serigrafiat amb el logo del club, per a tots els jugadors.

A més a més, els pares i mares van poder descobrir què se sent jugant en un camp de gespa, ja que es van organitzar partits amistosos entre els jugadors i els progenitors. Així es van fer una idea de com costa marcar un gol quan tens dos defenses al davant i la gespa rellisca.

El dia de la celebració va coincidir amb la Marató de TV3 i el club va voler aportar el seu granet de sorra. Es va organitzar una activitat, el gol solidari, amb una inscripció voluntària de 2€. Els diners recaptats, 125€, es donen íntegrament a la Marató.

Xut solidari Marató TV3

La jornada va acabar amb un dinar de germanor al bar de les instal·lacions del camp de futbol,  a on es va realitzar un sorteig per a una sessió de spa gentilesa d’en César i la Fati.

Sorteig
Marc Colomer

No voldríem acabar sense agrair enormement la col·laboració totalment desinteressada d’en Marc Colomer i en Xavi Regàs. Un posant la veu de la jornada, i l’altre cedint el material necessari per al correcte funcionament de la megafonia i punxant música durant tot el matí. Podeu trobar informació de la seva empresa a www.xrestudis.com

Aquesta setmana acaben els entrenaments i la plantilla retorna a l’activitat la primera setmana de gener. Els primers partits de l’any estan previstos per al cap de setmana del 7 i 8 de gener.