PRESENTACIÓ DELS EQUIPS 2022-2023

El dia 25 d’octubre es va celebrar al Camp Municipal Bernat Coll la presentació dels equips que ens acompanyaran aquesta temporada 2022-2023. Encara que l’acte començava a les 18:00h de la tarda els infants van anar arribant a les instal·lacions esportives cap a les 17:30h, fet que permetia al club organitzar de manera adequada tota la logística de l’esdeveniment.

COM ES VA DESENVOLUPAR LA PRESENTACIÓ DELS EQUIPS?

L’acte es va iniciar a les 18:00h de la tarda a través de l’Agustí Ferrer que donava la benvinguda a tots els assistents i explicava com es desenvoluparia la jornada.

Després de la petita introducció per part de l’Agustí Ferrer, van començar a sortir al camp jugador per jugador, i equip per equip, sota l’atenta mirada i expectació de tots els assistents.

Finalment, tots els equips després de ser presentats passaven pel photocall per fer-se la foto oficial d’aquesta temporada que vam iniciar fa res amb molta il·lusió i ganes.

PARLAMENTS

En finalitzar les presentacions de cada equip era el moment dels parlaments, els quals van anar a càrrec de:

  • Sr. Josep Comas, President del Sinera United F.C.
  • Sr. Mohamed El Gaadaoui, Delegat de la FCF al Maresme.
  • Sra. Mònica Danés i Roca, Regidora d’esports d’Arenys de Mar.
  • Sra. Annabel Moreno, Alcaldessa d’Arenys de Mar.

Ens va complaure moltíssim la seva participació i des del club els hi agraïm.

FOTOGRAFIA GRUPAL

En acabar els parlaments tocava immortalitzar aquest gran moment que s’estava vivint, i es va voler fer de la millor manera possible, realitzant una fotografia que representés a tota l’entitat. Per tant, tots els jugadors del club, del més petit al més gran, de tots els equips del club, es van situar tots units al centre del camp per fotografiar-se conjuntament. Va ser un moment on no van existir equips, simplement persones de diferents edats unides representant a tot un club.

ARRIBA LA FESTA!

L’acte va durar una hora aproximadament, així que a partir de les 19:00h de la tarda cada entrenador va acompanyar als integrants del seu equip a buscar un got amb xocolata desfeta i melindros. Va ser una gran festeta organitzada pels voluntaris i voluntàries de l’entitat.

No volem deixar escapar l’oportunitat d’agrair tota la feina feta per part dels voluntaris i les voluntàries del club, ja que sense ells aquest acte tan important pel club no s’hagués pogut dur a terme.

TROFEU JOSEP COMAS

Aquest any la presentació del club va incloure una gran novetat, la primera edició del Trofeu Josep Comas, president de l’entitat. Un esdeveniment pensat per homenatjar la figura del nostre president.

La nova proposta, impulsada amb molta il·lusió per la junta directiva del club, consistia en que el 1r equip de l’entitat i màxima expressió del club, jugués un partit contra un rival de major categoria per dotar d’un cert prestigi al trofeu.

Aquest any l’equip convidat va ser el C.F. Lloret, que milita al grup 1 de 1ª Catalana.

El nou trofeu va ser tot un èxit del qual se’n va declarar guanyador el C.F. Lloret amb molt d’orgull. Durant el partit es va gaudir del bon futbol que van practicar els locals, però sobretot es va poder gaudir del gran nivell futbolístic mostrat pels visitants.

Des del Sinera United F.C. considerem que va ser una gran festa, on tant grans com petits van poder gaudir i passar una gran tarda. Una celebració on va destacar el bon ambient i el bon rotllo, demostrant la gran unió de tots els membres que formen aquesta entitat. 

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM, PARES I MARES, JUGADORS I JUGADORES, ENTRENADORS I ENTRENADORES, VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES, PARTICIPANTS, ORGANITZADORS, PRESIDENT, C.F. LLORET. SENSE VOSALTRES AQUEST GRAN ACTE NO HAURIA ESTAT POSSIBLE!! GRÀCIES PER FER D’AQUESTAENTITAT EL QUE ÉS I ESPEREM VIURE MOLTS MÉS MOMENTS COM AQUEST!!!