Posem llum a un conflicte fosc

El club Sinera United FC vol aclarir el conflicte que es va produir fa uns dies amb l’altre club de futbol del municipi, el CF Arenys de Mar.

Com ja sabeu, mentre no comença la temporada, els horaris del camp municipal són provisionals. Aquesta provisionalitat no dona llibertat a l’hora d’aplicar els horaris atorgats per l’Ajuntament, sinó que significa que s’han de respectar fins que la Regidoria d’Esports compta amb el total d’equips inscrits a la Federació Catalana de Futbol (FCF) i acaba de fer el repartiment del camp.

El CF Arenys de Mar va incomplir aquests horaris i va envair una part del camp que correspon al Sinera United FC. Els pares de l’altre club no disposaven d’aquesta informació i això va provocar un malentès que va comportar uns incidents, desagradables, al camp municipal entre pares d’ambdós clubs. El Sinera United FC va mantenir en tot moment la transparència sobre l’horari que la Regidoria d’Esports havia notificat als clubs.

El regidor d’Esports, Jordi Muñiz, així ho explicava a Ràdio Arenys.


L’endemà d’aquests incidents, lluny de rectificar, el club emetia un comunicat, en què criticava, en un to totalment agressiu i ofensiu, el coordinador esportiu del Sinera United FC, Albert Comas. El comunicat no s’hagués hagut d’emetre mai, però es va fer arribar a les famílies per diverses vies, amb el perjudici moral
que això suposa. Xavier Masgrau, el president de l’Arenys, en un programa a Ràdio Arenys, va reconéixer l’error, va demanar disculpes i va dir que prendria mesures per evitar que això passés.

El responsable del Sinera va demanar que la rectificació es fes pels mateixos canals en què s’havia fet la difusió del comunicat ofensiu. Han passat més de 15 dies i no tenim coneixement que l’Arenys hagi enviat aquest comunicat. Per la bona convivència dels dos clubs esportius, famílies i jugadors instem el club a comprometre’s a fer allò que s’havia pactat i resoldre aquest conflicte per continuar endavant amb la temporada que està a punt de començar.