NEIX L’ESCOLA DE FORMACIÓ DEL SINERA

El club Sinera United acaba d’engegar la tercera temporada amb molta il·lusió i amb el repte de continuar formant jugadors des de la base. Aquest compromís formatiu ha estat l’embrió de l’Escola de Formació del Sinera United FC.

L’Escola de Formació oferirà diversos cursos durant la temporada, l’objectiu dels quals és donar eines i recursos als entrenadors i responsables esportius del club per millorar la gestió dels entrenaments amb els infants i adquirir nous coneixements que puguin ser útils i importants en el terreny emocional.

Les primeres formacions previstes es faran en les pròximes setmanes. A finals de mes es realitzarà el primer curs amb el reconegut psicòleg esportiu, Pep Marí. Aquest expert formarà l’equip d’entrenadors per aconseguir, entre d’altres, aquests objectius: aprendre a treure el millor de cada jugador, millorar la relació emocional dins l’àmbit de la competició o adquirir eines per motivar els jugadors. En definitiva, la finalitat d’aquest curs és dotar els responsables tècnics de coneixements perquè puguin adaptar-se a les necessitats de cada infant.

Aquesta formació és farà el proper 27 d’octubre (dissabte) i, per tant, la planificació dels partits d’aquell dia quedarà alterada. Uns dies abans us informarem de com queda el calendari de la jornada.

Pep Marí ha estat cap de psicologia esportiva del CAR de Sant Cugat. A més, és autor de llibres aplicats a la psicologia del treball en equip i de l’esport com Aprender de los campeones o Liderar equipos comprometidos.

D’altra banda, també es farà un segon curs, concretament una formació en RCP (reanimació càrdiopulmonar), que, en col·laboració amb el CAP d’Arenys de Mar, es durà a terme durant les pròximes setmanes.

Estem convençuts que l’Escola de Formació enriquirà l’educació del cos tècnic i, per tant, de tots els nens que formen part del club. Esperem que puguem gaudir d’aquests coneixements i que entre tots valorem l’esforç que faran tots els entrenadors.

Twitter:

@Pepmari4

Podeu consultar alguns deus seus libres: 

https://www.casadellibro.com/libros-ebooks/pep-mari/20077902

Interessant entrevista a La Vanguardia:

https://www.lavanguardia.com/deportes/20111111/54238751737/pep-mari-el-talento-consiste-en-imaginar-rapido.html