Bon ritme d’inscripcions

La darrera setmana de juliol es va dur a terme la primera fase de les inscripcions per a la temporada 2017-2018, que ha acabat amb força èxit. A diferència de l’any passat, en aquest primer tram d’inscripcions ja s’han tramitat gairebé una cinquantena d’altes al club.

Cal recordar que enguany comptarem amb un equip en una categoria nova, la infantil, a on tindrem la sort de comptar amb un nombrós grup de futbolistes procedents de Canet de Mar.

Pel que fa a la resta de categories el ritme és bo en prebenjamins, a  on ja tenim un equip complet i a alevins, a on anem camí de completar-ne dos.

En benjamins el ritme no és dolent, però caldria recordar que (en totes les categories) hi haurà un topall d’inscripcions per tal de no tenir un excés de futbolistes, el que pot fer que alguns es quedin en llista d’espera per tal d’omplir les places necessàries per a la confecció d’un segon equip.

Finalment l’escoleta també ha tingut les primeres inscripcions, tot i que hem de dir que en necessitem més per tal de garantir un correcte funcionament del club. Així que animem als pares i infants que vulgun iniciar-se en el futbol 7 a ques ho facin sense cap temor.

La segona fase d’inscripcions està prevista per a la darrera setmana d’agost i esperem poder completar el màxim número d’equips, és per això que us animem a apuntar-vos i a fer córrer la veu per tal d’assolir els objectius.

 

Podeu tenir més informació de les dates a la nostra pàgina web o a la pàgina de facebook