Inscripcions i novetats

La nova temporada està a punt de començar i, de mica en mica, anirem comunicant les novetats que hi haurà l’any vinent.

Per començar, el primer canvi i el més significatiu és el nou equipament de joc. Com ja sabeu, la intenció del club és canviar la roba cada dos anys*. Enguany afegim un petit paquet obligatori per a tothom que inclou:

  • Un impermeable.
  • Una samarreta tèrmica del mateix color que l’equipament del club.
  • Equipament de joc: pantalons (blancs), samarreta i mitgetes (blau cel).

La resta de roba, la d’entrenament, la de passeig, el xandall, no patirà canvis; tot i això caldrà canviar els articles que s’hagin fet malbé.

La segona novetat és l’assignació dels números que es farà per ordre d’inscripció. Per tant, els primers jugadors inscrits ja han pogut escollir número.

En aquest sentit us informem també que la botiga Urban Sports d’Arenys de Mar ja disposa de la roba que pugueu necessitar. Aquest any, per poder comprar el nou paquet, serà necessari lliurar un full que se us entregarà en finalitzar la inscripció.

Us recordem també que el període d’inscripció serà del 27 d’agost al 7 de setembre en horari de 18-20 h a la nova oficina del club.

*Els canvis de roba queden subjectes al proveïdor de la marca que podria retirar o deixar de fabricar peces incloses a les nostres previsions.