A inicis de la temporada 2019-2020 es va decidir apostar fort pel fubtol femení. L’objectiu era i segueix essent disposar d’equips femenins en totes les categories, el més aviat possible.

Per assolir-ho vàrem començar aquella temporada 2019-2020 posant el primer granet de sorra amb la formació d’un equip benjamí ple de valentes, que van decidir competir a la lliga mixta.

A la temporada següent, 2020-2021, aquest equip benjamí va passar a la categoria aleví, i fou el primer any que competiria en una lliga 100% femenina. Al mateix temps, i sense ànim competitiu, es va formar un equip formatiu sènior que tan sols entrenava, però que cada vegada esdevenia més nombrós. L’objectiu d’aquest grup de noies era practicar un esport en grup, amb un bon ambient, i sense el compromís de competir cada cap de setmana. Aquella temporada, la del COVID-19, va ser molt dura per a tots els clubs, i el nostre no va ser una excepció. Tot i la pandèmia viscuda i les dificultats que suposava tenir equips femenins al club, no ens vàrem voler aturar en aquell punt, i per això ens vàrem envoltar d’experts en la matèria, vàrem comptar amb l’ajut de la massa social del club, dels seguidors i seguidores, i entre tots vàrem aconseguir tirar endavant aquest projecte.

En aquesta passada temporada, la 2021-2022, el club va aconseguir formar un nou equip en categoria cadet i va consolidar l’equip aleví de la temporada passada. Per aquesta raó el club va apostar fort per tirar endavant l’organització del 1r Torneig Sinera Women’s Cup de futbol 7 femení, el qual va comptar amb la participació de grans clubs com el FC Barcelona, RCD Espanyol, Girona FC, Vilassar de Mar, entre d’altres. L’organització d’aquest torneig va esdevenir tot un èxit i va animar al club a donar-li continuitat en les temporades següents, consolidant-lo com el que ha de ser, un dels grans esdeveniments de cada temporada.

Per apuntalar i potenciar encara més el projecte femení del Sinera United FC, aquesta nova temporada 2022-2023 s’ha creat la figura del Coordinador Esportiu Femení, que en aquest cas estarà en mans del Sr. Marc Campeny, amb la tasca de coordinar els 3 equips dels que disposa el club en l’actualitat. Un equip aleví amb nenes s’acaben d’iniciar en aquest esport, un equip infantil que dona continuïtat a les alevines que han acabat etapa, un equip cadet consolidat de la temporada anterior.

Agafo amb moltes ganes aquesta responsabilitat amb l’objectiu personal d’educar i fer d’aquestes nenes/noies unes bones persones en el futur. Esportivament espero que, amb els anys, el SINERA UNITED FC esdevingui un referent al Maresme quan es parli de futbol femení. SERÀ AMB VOSALTRES O NO SERÀ

Marc Campeny, Coordinador Esportiu Femení