Estrena dels Prebenjamins i dels Benjamins

Els jugadors d’ambdues categories han jugat el primer partit de pretemporada al camp d’Arenys de Munt.

Els prebenjamins han fet una bona estrena, ja que era el primer cop que els més petits del clubjugaven en camp de gespa. Tot i la manca d’adaptació, mai no s’han donat per vençuts. El resultat final ha estat de 10-0 a favor de l’Arenys de Munt.

Sinera_United

Els benjamins també s’han estrenat amb bona nota i han empatat el partit 2-2. Han fet una bona defensa dels atacs de l’Arenys de Munt i han tingut moltes oportunitats de gol. El primer l’ha marcat l’Aniol i gairebé a l’últim minut un gol d’en Pau igualava el partit.

Sinera_United                                                        XUT QUE VA SUPOSAR EL PRIMER GOL DEL SINERA UNITED

Abans de l’inici dels dos partits els entrenadors del Sinera United i de l’Arenys de Munt han exhibit una pancarta per rebutjar la violència als camps de futbol i fomentar els valors entre els jugadors de l’esport base.

prou_violencia                                                                                         PROU VIOLÈNCIA AL FUTBOL

La propera setmana el Sinera United continuarà amb els partits de pretemporada. Els prebenjamins i alevins jugaran dissabte 24 a Calella contra el Tecsoccer; els benjamins, dissabte a Llavaneres i diumenge a Sant Pol.