ESTAT DEL CLUB, CAP A ON ANEM?

Ja hem sobrepassat la meitat de la temporada, ara toca aguantar els darrers dies d’hivern i esperar que mica en mica el Sol torni a sortir i la temperatura ens sigui més agradable. És per això que ha arribat el moment de fer un petit balanç del que portem d’any i del que queda, de manera que us volem explicar diverses coses.

Enguany ens vam marcar uns objectius que hem de seguir treballant, un dels quals gira al voltant de l’autonomia dels jugadors durant els entrenaments i els partits: volem que tots els infants del Sinera United surtin a jugar amb la samarreta ben posada, que es mantingui un bon ordre dins el vestidor i que siguin autònoms, que es preocupin i siguin responsables de les seves coses. Per aconseguir aquests dos darrers punts, sabem que la col·laboració dels pares és essencial i no ens aturarem fins que entre tots ho aconseguim.

 

NOU PATROCINADOR

Pel que fa a l’àmbit econòmic, aquest any hem aconseguit un patrocinador amb el qual hem arribat a un acord durant dos anys, com ja sabeu es tracta de l’empresa de cafès Tupinamba. Un compromís que ens dona certa tranquil·litat a nivell administratiu i que ens obre la porta a aspirar a altres objectius amb més tranquil·litat i fiabilitat. Objectius que només poden ser positius a nivell de club i que repercutiran, sens dubte, en la formació dels jugadors, entrenadors, activitats de club, en l’Escola de Formació Sinera United, en el dia a dia i en tot el que poguem afegir.

Aprofitem per agrair a Tupinamba la seva confiança, la veritat és que esperem cobrir les seves expectatives, donada la responsabilitat que tenim. En definitiva gràcies per donar suport a l’esport base i creure en el nostre projecte.

BENEFICIS

Entre els beneficis que tindrem podem destacar la compra de material, de noves eines per als entrenaments i tot allò que puguem necessitar. Actualment tots els equips ja disposen de mantes per usar a les banquetes durant els partits d’hivern i estem treballant en millorar aspectes del dia a dia.

Un segon aspecte és la formació que faran els entrenadors i el personal del club. Tots els entrenadors del club tenen la titulació especialitzada i l’objectiu és que tots puguin millorar la seva formació; tots han d’obtenir, almenys, el títol d’entrenador; i els que ja el tenen podran obtenir una formació de categoria superior. Relacionat amb això, haureu notat que en alguns equips tenim nous ajudants, són jugadors que provenen de l’equip juvenil. Ens agradaria donar-los continuïtat, que puguin obtenir la titulació oficial, així com continuar formant-se dins del club, i evidentment, que en un futur no massa llunyà s’incorporin al cos tècnic com a  primers entrenadors.

ESCOLA DE FORMACIÓ

D’altra banda, l’Escola de Formació Sinera United ampliarà la formació específica a tot l’equip tècnic i al personal del club. Dins d’aquesta oferta formativa, us informem que a l’octubre passat es van impartir dos cursos: una jornada per formar els entrenadors en estiraments específics, per una banda; i una formació a càrrec del psicòleg esportiu Pep Marí sobre motivació, com tractar els jugadors, com aconseguir treure el millor de cada jugador, situacions de crisi… Aquesta formació tindrà una altra sessió durant els propers dies.

ACTIVITATS DE CLUB

Les famílies són un dels elements centrals de la filosofia amb què va néixer el Sinera United FC i, per aquest motiu, cada temporada ens marquem uns objectius relacionats amb l’àmbit social del club. Així doncs, es mantenen les celebracions ja consolidades, com la cagada del Tió, la festa de fi de temporada a Jalpí Aventura i també subvencionant part del desplaçament a tornejos o altres activitats conjuntes. Dins d’aquest punt, també us volem informar de la nostra intenció que els equips que arribin a la categoria d’Infantil puguin gaudir, un cop l’any, d’una sortida d’un dia o de cap de setmana per jugar algun torneig fora de l’àmbit habitual.

NOVETATS INSCRIPCIONS

De cara a l’any vinent plantegem novetats importants. Les inscripcions per a la temporada 2019/2020 es faran durant el proper mes de juny.

El club està treballant per agilitzar les inscripcions i que no calgui entregar  tota la documentació que ja es va lliurar a principis d’aquesta temporada, de manera que només calgui formalitzar la inscripció i signar les autoritzacions.

En definitiva, el club no s’atura i no deixem de voler millorar.