EL BENJAMÍ ‘A’ ACONSEGUEIX L’ASCENS A 1ª DIVISIÓ

Després de finalitzar la temporada passada en 2ª posició del grup 7 de la 2ª divisió de la categoria benjamí i quedar com un dels millors equips de la província de Barcelona, el Benjamí A del SINERA UNITED FC, entrenat per Albert Comas i Gorgo Almirón, va assolir la setmana passada l’ascens a la 1a divisió.

Les configuracions definitives dels grups en aquesta categoria han permès al Benjamí ‘A’ aconseguir aquest ascens històric pel club.

Gràcies a aquest ascens a la 1ª divisió, la present temporada 2022-2023 un equip del SINERA UNITED FC, en aquest cas el Benjamí ‘A’, tindrà l’oportunitat d’enfrontar-se, per primera vegada en partit oficial, al FC Barcelona. Enquadrat al grup 1 de la 1ª divisió, el Benjamí ‘A’ també s’haurà d’enfrontar a altres clubs històrics com la U.E. Cornellà, l’EF. Gavà, l’Igualada C.F. o el Martorell C.F. entre d’altres.

Des del club volem felicitar i agrair l’esforç dels nostres jugadors: Auger Brecha, Hugo Ángel, Edgar Moreno, Marc Almirón, Gerard Carmona, Joan Cabot, Gael Pérez i Efember Flores així com als entrenadors Albert Comas i Gorgo Almirón, per aquesta fita històrica pel club.

MOLTES GRÀCIES CAMPIONS!