De la COVID-19 a l’èxit del campus

FINAL DE TEMPORADA

Finalment, després de la incertesa pel confinament i el Coronavirus, la temporada més atípica de la història, ha acabat.

Ens hem divertit jugant a futbol però també fent vídeos, jugant a reptes i hem intentat distreure’ns de la millor manera possible.

Aquesta serà la temporada que recordarem per l’aturada en la competició, a causa de la COVID-19 i que ens va deixar moments com aquests:

El fet, però, és que després de tot l’esforç, la Federació Catalana de Futbol (FCF) va decidir donar la temporada per nul·la i, d’aquesta manera, no es reconeix la victòria de tres dels  nostres equips. Des del club hem lluitat i seguim lluitant pel que creiem que és més just per a tothom, igual que han fet la resta de federacions que depenen de la RFEF.

En qualsevol cas, hem decidit tractar els components d’aquests equips com a campions i hem volgut premiar l’esforç que han fet tots els jugadors durant la temporada. El club va celebrar un petit acte en què se’ls va lliurar la samarreta de campions; vam gaudir d’uns moments veritablement entranyables en què tothom es va poder sentir part del projecte guanyador.

Benjami B, campió de lliga.

Benjami B, campió de lliga.

Infantil, campió de lliga 2019/2020

Infantil, campió de lliga 2019/2020

Prebe B, campió de lliga 2019/2020

Prebe B, campió de lliga 2019/2020

Aleix Fortes celebrant un gol durant la temporada 2019/2020.

Aleix Fortes celebrant un gol durant la temporada 2019/2020.

L’equip sènior ha aconseguit pujar a tercera divisió catalana gràcies a que va acabar com a millor segon. Així doncs, si la COVID-19 ho permet, aquest any vinent podrem gaudir de molt bon futbol al Bernat Coll. Futbol de nivell que tindrà els mateixos protagonistes de l’any anterior, ja que el tècnic, Kevin Vicente, ha volgut seguir confiant en el mateix grup de futbolistes que ha fet pujar l’equip.

Imatge del darrer partit jugat al Bernat Coll aquesta temporada.

Imatge del darrer partit jugat al Bernat Coll aquesta temporada.

EQUIP VETERANS

En aquest temps, hem continuat treballant per aconseguir reptes molt positius. Després d’algunes reunions hem arribat a un acord amb l’agrupació de veterans d’Arenys, que passen a formar part de la família del Sinera i que tanquen el cercle, pel que fa a futbol masculí. A mode d’exemple, això vol dir que a dia d’avui i si es mantingués tota l’estructura, un nen que comencés a l’escoleta amb quatre anys, es podria retirar a veterans quan volgués.

veterans Sinera United

Signatura de l’acord amb els veterans del poble.

FUTBOL FEMENÍ

Futbol femení

Seguim creixent en futbol femení.

La temporada vinent seguirem treballant pel futbol femení, tot i tenir confirmades algunes baixes importants dins el projecte que vam engegar ja fa dos anys, la intenció segueix dempeus. Volem construir l’estructura necessària per tenir equips femenins en totes les categories i seguirem treballant per assolir-ho.

Isabel Izura deixa el club

Entre les baixes, la de la Isabel Izura, entrenadora que ens ha acompanyat des de l’inici del club i a la que només podem desitjar-li el millor.

POST COVID-19

Finalment, hem aconseguit entrenar uns dies i retrobar-nos enmig d’un ambient diferent que segurament marcarà el dia a dia de la tornada, al setembre. Haurem d’acceptar que algunes coses no seran iguals i que les normes de comportament social de ben segur que canviaran, en tot cas esperarem les directrius de l’Ajuntament d’Arenys de Mar per saber com ens afectarà en les instal·lacions municipals.

ÈXIT DEL CAMPUS D’ESTIU

Estem en disposició de dir, sense cap mena de dubte, que aquest any el campus de futbol del club Sinera United FC, ha estat  el més exitós i més nombrós d’Arenys de Mar. L’alta participació, amb mitjanes superiors en molts casos als 90 participants, ha fet que se superés amb escreix altres ofertes del poble. Ens sentim molt orgullosos perquè tot i limitacions imposades pel nou escenari (distribució en altres espais, normativa post Covid-19, limitació a l’aforament del camp de futbol), heu confiat en nosaltres. Moltes i moltes gràcies pel suport que rebem dia a dia i sobretot per la confiança que ens teniu.

 

Campus Sinera United FC

Campus Sinera United FC

 

Campus Sinera United FC

Campus Sinera United FC

Campus Sinera United FC

Campus Sinera United FC

Campus Sinera United FC

Campus Sinera United FC

No cal dir que seguirem treballant perquè tot segueixi endavant malgrat la situació;  intentarem seguir creixent de la millor manera que sabem, educant i ensenyant futbol.

Ara només ens cal mirar endavant i desitjar que la temporada vinent sigui molt millor i puguem continuar sumant moments inoblidables. Us esperem a tots i a totes ben aviat per a preparar-nos per a la propera temporada.

Bon estiu famílies!!