LA TEMPORADA MÉS DIFÍCIL

La temporada més difícil

Ja fa prop de dos mesos que vam reprendre l’activitat al club. Ha estat un inici molt complicat a nivell organitzatiu. Per un costat, els protocols de la Covid19 ens han fet canviar els plans constantment. Per un altre, la gestió de les inscripcions i dels més de 23 equips que enguany formen part del club. En aquest apartat volem destacar el bon funcionament de les inscripcions via online, gràcies a l’aplicació mòbil. S’han pogut agilitzar tots els tràmits i per primera vegada en la història del club no ha calgut presentar-se a l’oficina per a fer cap gestió. Evidentment, la voluntat és que això continuï així i que en el futur es pugui millorar algun dels tràmits a fer durant l’any.

Un dels  punts que ha costat més és la planificació dels entrenaments; realment ha estat molt difícil quadrar els horaris de tots els equips del club. La principal dificultat ha estat l’elevat nombre d’equips que enguany utilitzaran el Camp Municipal Bernat Coll. L’Ajuntament reparteix el temps entre totes les entitats que en fan ús i encabir-los a tots ha estat una feina molt laboriosa que finalment ens deixa un cert gust amarg, ja que ens hauria agradat poder repartir més hores per a tots.

Aquesta serà una temporada convulsa. Potser haurem d’adaptar-nos a tota mena de canvis que no sempre seran del gust de tothom. La situació actual n’és un clar exemple, la lliga que tant hem esperat i per la qual portem gairebé dos mesos preparant-nos, ha quedat ajornada. No sabem, hores d’ara, quan programaran els partits que han estat ajornats. Aquest és només un petit exemple de com pot evolucionar la temporada. Només dir-vos que el club treballa de valent perquè tots els possibles canvis futurs passin el més desapercebuts per a tots, de manera que sigui el menys traumàtic possible.

Primer equip

L’equip, que tot just estrena categoria aquest any, va començar la pretemporada a principis d’agost i s’ha preparat a consciència per a poder competir al màxim nivell.

Ensurt

Dins d’aquesta preparació, un dels puntals  de l’equip va patir un ensurt  fortíssim.

Es disputava un partit de preparació contra el FC Cardedeu, quan en una pilota dividida, el jugador del Sinera United FC, Duwa Jaiteh, va patir una greu lesió que va esglaiar tothom.

Des del primer moment es va poder veure que es tractava d’una lesió molt greu. Una vegada a l’hospital es confirmava el pitjor de tots els diagnòstics: en Duwa patía una fractura de peroné que el faria entrar a quiròfan el dia següent. Afortunadament, la recuperació està anant molt bé i el jugador es troba bé. 

Hem de destacar les nombroses mostres d’afecte rebudes des de totes bandes i en especial des del FC Cardedeu.

El primer equip és l’únic que ja havia començat la lliga quan la Federació Catalana de Futbol (FCF) va decidir aturar la competició per la COVID. Fins a aquell moment, havien jugat dos partits amb resultats prou bons, una victòria i un empat a casa contra el CE Llavaneres.

Veterans

Com ja vam anunciar a través de xarxes socials, enguany vam arribar a un acord amb l’Associació de Veterans d’Arenys perquè juguessin amb el nostre club. Un acord que es va tancar després d’un temps de negociacions en què els veterans ens van expressar el seu desig de jugar a futbol. Com no podia ser d’una altra manera, se’ls van obrir les portes del club. D’alguna manera, amb aquest acord es tanca el cercle pel tal que jugadors veterans, tant d’Arenys de Mar com dels voltants, puguin continuar jugant a futbol. 

Cal destacar que actualment els veterans del Sinera United FC disposen de dos equips dins el club.

Foto oficvial veterans 2020/2021

 

Sènior femení

Les noies del Sènior van començar a entrenar per segon any consecutiu. La temporada passada van adquirir tècnica i forma física i enguany podem dir que l’equip s’afiança. El treball del seu entrenador, Marc Campeny, és impecable i s’ha fet notar. 

Després d’un inici una mica incert a causa dels horaris d’entrenament, finalment han començat a entrenar amb normalitat. L’equip, format per 14 futbolistes no té de moment la intenció de competir i té la porta oberta a qualsevol jugadora que vulgui provar a jugar a futbol. Animeu-vos-hi, noies!!

Aleví femení

Paral·lelament el projecte de construir equips femenins dins la base del club, continua amb força. Tot i haver perdut algunes de les futbolistes que tenia el club, la base és molt bona. L’equip aleví femení, format per nou futbolistes ha realitzat una molt bona pretemporada. Enguany serà el primer que participaran a la lliga femenina, després que l’any passat van jugar a la lliga mixta amb un equip format íntegrament per noies.

El futur és en les mans de tothom, actualment a les categories de prebenjamí i benjamí tenim ja cinc futbolistes que l’any vinent sense cap mena de dubte, podran formar un equip per competir a un bon nivell.

 

L’APP del club, tot un èxit

A finals de la temporada passada es presenta l’app del club, que disposa d’un munt de prestacions per a fer-nos el dia a dia més còmode. Actualment, des de l’app hem pogut formalitzar les inscripcions, podem accedir a la web futbol.cat per tal de donar l’alta a la fitxa federativa, consultar el calendari dels partits, tindrem disponibles fotografies de cada un dels equips, podem conèixer la ruta als camps a on juguen els nostres equips, disposem d’un taulell informatiu amb informació diversa i un munt de coses més.

Cal destacar l’alt número d’usuaris que ha utilitzat l’app en aquests dos mesos des que va començar la pretemporada. Des del club engresquem a qui encara no la tingui a que ho faci com abans millor.

Infantil A, notícia d’última hora

A darrera hora i quan la lliga gairebé estava a punt de començar, la FCF ens va comunicar que l’equip infantil A disposava d’una plaça per poder jugar enguany a primera divisió. La notícia ens fa molt feliços i recompensa la feina de tot l’equip donat que l’any passat, l’equip anava primer destacat en el moment en què es va donar per acabada la lliga.