“Som un club petit, però seriós i ambiciós”

Satisfacció entre els directius del Sinera United F.C. per la bona acollida de la presentació de l’entitat que s’ha celebrat aquest dilluns al Calisay.

Albert Comas, coordinador esportiu de l’entitat, ha assenyalat que el principal objectiu del Sinera United és aconseguir que els nens millorin esportivament a través de valors com el respecte, el sacrifici i el companyerisme. “És una història seriosa i molt ambiciosa, a nivell esportiu, però sobretot a nivell personal. Ens agradaria que hi confiéssiu”, ha afegit Comas, que ha estat acompanyat a l’acte pel seu pare, Josep Comas, que assumeix el càrrec de president del club i pel secretari, Pep Barberà.

Presentació Sinera Utd.

A la trobada hi han assistit una cinquantena de persones i els directius han explicat la filosofia del club, així com la metodologia d’entrenament, el cos tècnic, les quotes i l’equipació que vestiran els jugadors del club.

L’acte de presentació ha servit també per mostrar l’acord de col·laboració que la nova entitat ha signat amb la fundació Biot, un projecte de l’arenyenc Marc Pastor per lluitar contra l’exclusió social a través del futbol, i que en aquest cas es concreta amb les sinergies que mantindran per apropar les esport a nens desafavorits del municipi.

El nou club arenyenc comença a caminar amb la mirada posada en la pretemporada que començarà la setmana del 5 de setembre.