CAMPUS DE TECNIFICACIÓ SETMANA SANTA 2022

Tal i com venim fent a totes les tecnificacions, hem buscat millorar el rendiment individual del futbolista treballant un concepte tècnic cada dia. A més, durant aquesta tecnificació de Setmana Santa hem introduït l’específic de porter amb en Jordi Jordan i ha estat tot un èxit : molts infants (porters i no porters) han pogut gaudir una hora cada dia de la formació tant teòrica com pràctica del nostre preparador de porters.

Durant aquests quatre dies hem rebut visites molt especials :

Vam iniciar la tecnificació de Setmana Santa amb la visita del nostre amic Dídac Plana, porter del FCBarcelona futsal i de la RFEF futsal. Vam poder gaudir i aprendre dels seus consells i experiència.

Al segon dia vam rebre una visita molt especial, la Marta Turmo, jugadora del RCD Espanyol Femení , qui va compartir amb nosaltres les seves vivències i de les quals vam aprendre moltíssim!! Justament aquella mateixa tarda vam acollir la jornada de portes obertes del futbol base femení amb un gran èxit d’acollida.

El tercer dia de la tecnificació, tot i la pluja, vam combinar estones de camp, treballant la finalització a porteria amb jocs lúdics i de taula ( just quan més plovia).

El dijous vam acomiadar el campus treballant la finta i el regat. També vam viure una visita molt especial, el nostre amic Sergi Gomez, jugador del primer equip del RCD Espanyol. Va venir a explicar-nos la seva experiència professional i ens va recordar la importància d’una bona educació per davant de tot.

Finalment, vam aconseguir els nostres objectius d’aquestes jornades : millorar el rendiment individual del futbolista i gaudir al màxim del futbol en equip.