Biot 360

BIOT 360

L’eina que permetrà incidir en desenvolupament personal

 

Des de l’any vinent, el club arrencarà amb el projecte BIOT 360.

Es tracta d’una eina única i innovadora de la que el club disposa des del mes de maig i que en mode de prova ja està activa dins el dia a dia. La intenció és la d’arrencar la temporada vinent al 100% .

Biot 360 és la primera metodologia que permet quantificar i monitoritzar el desenvolupament personal i humà dels infants i adolescents a través d’un sistema innovador i únic.

A partir d’un software que empra la última tecnologia enfocada  a l’educació i desenvolupament personal, el club podrà fer un seguiment continuat del desenvolupament de l’infant, ja no a nivell esportiu sino a nivell humà, ajudant a formar un caràcter i personalitat el més complets possibles.

Quan se’ns presenta un infant amb mancances, per exemple d’autoestima, hem de poder detectar-ho i dotar-lo de les millors eines per a ajudar-lo a superar aquest escull. Aquest software, juntament amb el suport tècnic i psicològic de l’equip de BIOT 360, ens ajudarà en aquesta tasca.

Es tracta d’una eina més que el club utilitzarà per a completar el creixement tan esportiu com personal de cadascun dels nostres infants i adolescents.

Altres clubs importants també s’han interessat per ell i resten a l’espera de poder començar a usar-lo, és per això que ens sentim orgullosos de ser pioners i de poder-lo oferir als jugadors i jugadores del club.

Aquests dies ja s’han fet diferents formacions per tal de dotar als entrenadors i a l’estructura tècnica del projecte, de tots els coneixements necessaris per engegar el projecte BIOT 360

 

Desenvolupament esportiu

Es treballa en una eina similar a nivell esportiu

 

Dins d’aquesta mateixa línia, el club vol començar a incidir en el desenvolupament esportiu individual de cada jugador. Ës per això que s’està treballant en la millor manera d’ensenyar als jugadors el que serien conceptes bàsics, millora de la tècnica i que tot això es pugui fer a nivell individual. D’aquesta manera, els infants que tinguin algun punt feble podran compensar aquesta mancança.

 

Formació als entrenadors.