Arrenca la temporada

Després d’un mes d’entrenaments i partits amistosos, el Sinera United comença a caminar en la lliga. Aquest cap de setmana els jugadors del club han jugat els primers partits de la temporada i ho han fet ja amb l’equipació del club.


Els prebenjamins, els més petits del club, han demostrat que tenen ganes d’aprendre i progressar tant a nivell tècnic com tàctic, tot i perdre amb el Cabrils C.E. “B” per 5-1.

Els benjamins han estat els únics que no han pogut començar la temporada. El partit previst contra La Llàntia de Mataró ha estat suspès per la mort sobtada del president d’aquest club. La setmana que ve s’estrenaran contra El Masnou C.D. “C”.

Els alevins “A” han jugat contra l’Escola de Llavaneres CF “D” i, tot i les ocasions de gol i la bona actitud defensiva, el resultat ha estat de 4-9 pels de Sant Andreu.

Els alevins “B” han jugat a Vilassar de Mar i el seu joc, tant en atac com en defensa ha estat bo. A la convocatòria hi han anat dos benjamins del club, que han pogut saber com es juga en una categoria superior i contra jugadors 3 anys més grans.  Els contrincants, però, han estat superiors i el resultat ha estat de 11-1.

Molt aviat també podreu fer el seguiments dels resultats i les classificacions dels quatre equips del Sinera United FC a través del web del club, on també hi penjarem el calendari.