2a EDICIÓ DEL TORNEIG SINERA WOMEN’S CUP

El passat 24 de setembre va tenir lloc la 2a edició del Torneig Sinera Women’s Cup de futbol 7 femení per a categoria infantil i cadet, al Camp Municipal Bernat Coll. Aquest torneig, organitzat pel Sinera United FC, és un dels esdeveniments més importants de l’any per la nostra entitat i, esperonats per l’èxit de l’edició anterior, la gent del Sinera United ens hem tornat a bolcar en l’organització del mateix.

Aquest any hem comptat amb la participació de 10 equips, 5 en categoria infantil i 5 en categoria cadet. A la categoria infantil han participat el U.E. Sant Andreu, el E.E. Guineueta, el C.E. Seagull Badalona, el OAR Vic, el Sinera United F.C. A la categoria cadet els equips participants, a mes del Sinera United F.C., han estat el C.F. Tordera, el Premier Barcelona, el C.F. Martorelles, i el Club Esportiu d’Elles.

  • Categoria Infantil

 

  • Categoria Cadet

 

 

El format del torneig va constar d’una primera fase de lligueta on s’enfrontaren tots contra tots, i d’una fase final amb un sistema d’eliminatories fins a la gran final.

El torneig va tenir lloc durant tota la jornada de dissabte. Totes les jugadores i tècnics var rebre fruita, aigua i dinar… Tot a càrrec de l’organització. És important remarcar el fet que el dinar de les jugadores i tècnics va anar a càrrec del Sinera United F.C, ja que aquest extrem no és gens habitual en els tornejos, i volem que aquest sigui un tret diferencial del nostre. En aquest sentit, volem agrair l’esforç i col.laboració de tots els patrocinadors del torneig: Ametller Origen, Fruites i verdures Roure, Restaurant Banys Lluís, Lua Marta, el Var del Camp Municipal Bernat Coll, Vermutast, Frankfurt Chiky, el Rostidor, Cafè Rous, Urban Sports, Fisioteràpia i Osteopatia Sinera, 9Confort, i A Peu Fisioteràpia,

A part del futbol, que va ser el gran protagonista de la jornada, des del Sinera United F.C. vàrem voler fer partíceps del torneig a diferents entitats de la nostra vila. Per això, la gran festa del futbol femení va anar acompanyada de diverses actuacions i espectacles musicals que van ajudar a gaudir d’una gran diada.

El Sinera United FC cadet femení es va alçar amb la victòra del II SINERA WOMEN’S CUP al derrotar al C.F. Martorelles a la tanda de penals, després d’un final de partit trepidant (2-2).

Pel que fa a la competició infantil, el campionat se’l va endur el OAR Vic, després de vèncer al C.E. Seagull Badalona també a la tanda de penals.

Des del club esperem que tots els equips participants hagin gaudit d’aquest dia amb tota la gran familia del Sinera United FC, i que vulguin tornar a participar-hi l’any vinent.

COM VA SORGIR LA IDEA?

L’idea de crear el SINERA WOMEN’S CUP de futbol 7 femení va sorgir a finals de la temporada 2020 – 2021 entre els integrants de la Direcció Esportiva del Club. En aquell moment el club només disposava d’un equip femení, l’Aleví, però s’havia arribat a la conclusió que el futur del nostre club passava per potenciar el futbol femení ja que, per altre banda, el futbol femení començava a despuntar.

La decisió que es va prendre va ser la de crear un gran event de futbol que anés mes enllà del Maresme i on les protegonistes fossin elles. A aquest event se li va donar forma de torneig, i va esdevenir la primera edició del torneig SINERA WOMEN’S CUP.

Mentre s’engegava tota la maquinària per fer realitat aquest torneig, aquell estiu és va aconseguir formar el 2n equip femení del club, el Cadet. Teníem davant la constatació de que el club estava seguint el camí correcte.

PARTICIPANTS 

En la 1ª edició del Sinera Women’s Cup hi van participar: 

La jornada va ser un èxit rotund. Es va gaudir del bon futbol que practicaven tots els equips, hi va haver una molt bona assitència de públic, i es va crear un gran ambient festiu tant a la grada com al camp. El torneig va estar amenitzat per actuacions i espectacles d’algunes de les entitats i personalitats culturals de la vila. Des del club es va voler que aquest fos el tret diferencial del SINERA WOMEN’S CUP, barrejar l’esport i la cultura en la mateixa jornada.

El club va proporcionar fruita, aigua i dinar gratuït a totes les jugadores i tècnics dels equips convidats, i durant tota la jornada va haver-hi servei de bar i un DJ que va posar l’ambientació musical des de bon començament fins a l’entrega de trofeus.