2a EDICIÓ DEL TORNEIG SINERA WOMEN’S CUP

El proper 24 de setembre tindrà lloc la 2a edició del Torneig Sinera Women’s Cup de futbol 7 femení per a categoria infantil i cadet, al Camp Municipal Bernat Coll. Aquest torneig, organitzat pel Sinera United FC, és un dels esdeveniments més importants de l’any per la nostra entitat i, esperonats per l’èxit de l’edició anterior, la gent del Sinera United ens hem tornat a bolcar en l’organització del mateix.

Aquest any, comptem amb la participació de 10 equips, 5 en categoria infantil i 5 en categoria cadet.

El format del torneig constarà d’una primera fase de lligueta on s’enfrontaràn tots contra tots, i d’una fase final amb un sistema d’eliminatories fins a la gran final.

El torneig tindrà lloc durant tota la jornada de dissabte. Totes les jugadores i tècnics rebran fruita, aigua i dinar… Tot a càrrec de l’organització. És important remarcar el fet que el dinar de les jugadores i tècnics anirà a càrrec del Sinera United, ja que aquest extrem no és gens habitual en els tornejos, i volem que aquest sigui un tret diferencial del nostre.

A part del futbol, que serà el gran protagonista de la jornada, des del Sinera United volem fer partíceps del torneig a diferents entitats de la nostra vila. Per això, la gran festa del futbol femení anirà acompanyada de diverses actuacions i espectacles musicals que, de ben segur, ens faran gaudir d’una gran diada.

Des del club esperem gaudir d’aquest dia amb tota la gran familia del Sinera United FC, amb bon ambient, i entre tots fer que els equips convidats vulguin tornar l’any vinent.

COM VA SORGIR LA IDEA?

L’idea de crear el SINERA WOMEN’S CUP de futbol 7 femení va sorgir a finals de la temporada 2020 – 2021 entre els integrants de la Direcció Esportiva del Club. En aquell moment el club només disposava d’un equip femení, l’Aleví, però s’havia arribat a la conclusió que el futur del nostre club passava per potenciar el futbol femení ja que, per altre banda, el futbol femení començava a despuntar.

La decisió que es va prendre va ser la de crear un gran event de futbol que anés mes enllà del Maresme i on les protegonistes fossin elles. A aquest event se li va donar forma de torneig, i va esdevenir la primera edició del torneig SINERA WOMEN’S CUP.

Mentre s’engegava tota la maquinària per fer realitat aquest torneig, aquell estiu és va aconseguir formar el 2n equip femení del club, el Cadet. Teníem davant la constatació de que el club estava seguint el camí correcte.

PARTICIPANTS 

En la 1ª edició del Sinera Women’s Cup hi van participar: 

La jornada va ser un èxit rotund. Es va gaudir del bon futbol que practicaven tots els equips, hi va haver una molt bona assitència de públic, i es va crear un gran ambient festiu tant a la grada com al camp. El torneig va estar amenitzat per actuacions i espectacles d’algunes de les entitats i personalitats culturals de la vila. Des del club es va voler que aquest fos el tret diferencial del SINERA WOMEN’S CUP, barrejar l’esport i la cultura en la mateixa jornada.

El club va proporcionar fruita, aigua i dinar gratuït a totes les jugadores i tècnics dels equips convidats, i durant tota la jornada va haver-hi servei de bar i un DJ que va posar l’ambientació musical des de bon començament fins a l’entrega de trofeus.