1r CAMPUS SINERA UNITED A TÀNGER

Aquest estiu ha tingut lloc el primer CAMPUS SINERA UNITED A TÀNGER de Futbol 7 per a nens de Tànger. Durant els mesos de juliol i agost, de 9:00 h. a 13:00 h., els nens que s’han inscrit han pogut rebre una tecnificació esportiva que reprodueix la mateixa metodologia i la manera de treballar del nostre club.

En aquest sentit, El Director Esportiu del Sinera United FC, Albert Comas, i el Coordinador de Futbol 7, Marc Bou, es van desplaçar a Tànger per tal d’impartir aquesta formació durant una setmana. Els entrenaments es van estructurar per dies, treballant un concepte cada dia (passada, conducció, xut,…), i tot a través del “descobriment guiat”, que és el nom que rep la manera en que des del club s’intenta que el nen arribi a l’aprenentatge. A través de les preguntes que es fan els nens se’ls dona les respostes que els permet entendre el joc i el que està passant al camp.

El projecte CAMPUS SINERA UNITED A TÀNGER neix el març del 2.022, gràcies a la idea d’en Hassan Ghachchama, un enamorat del Sinera United FC i de la seva forma de fer i treballar. En Hassan, pare d’en Haron que aquesta temporada 21/22 ha jugat a l’Infantil A, i aquesta propera temporada ho farà al Cadet C, és un col·laborador actiu del club en la preparació física de jugadors i en tot allò que calgui des de ja fa bastants anys.

En Hassan es va posar en contacte amb el club per exposar la seva idea, que consistia en crear un campus de tecnificació de futbol 7 a la seva ciutat natal, Tànger. El motiu no és altre que exportar allà la metodologia, programació i forma de treballar del Sinera United, ja que ell detecta que a la seva ciutat hi ha molt de talent individual però poc ordre col·lectiu.

Amb treball i dedicació durant aquests últims mesos, en Hassan i el Sinera United FC , juntament amb empresaris de Tànger, han aconseguit materialitzar la idea inicial en aquest projecte, el primer CAMPUS SINERA UNITED A TÀNGER, que ha esdevingut tot un èxit. Totes les parts han quedat encantades i s’han conjurat per consolidar l’organització d’aquest campus de tecnificació en els propers anys.