Arriba el final

El final de temporada ja ha arribat i, un altre cop, tornem a estar molt satisfets i orgullosos del camí recorregut. Els nens han demostrat, un any més, que són incansables i han arribat fins al final amb la mateixa energia i empenta que quan començàvem els partits al setembre passat.

Des de l’equip tècnic estem contents perquè veiem que tots els nens han evolucionat, han après conceptes nous, els han interioritzat i han estat capaços de traduir-los al terreny de joc. Cadascú al seu nivell, cadascú al seu ritme, tots els jugadors han millorat la tècnica de joc en les seves posicions. L’aprenentatge que assoleixen, el nostre objectiu més enllà del resultat aconseguit. En aquest sentit, volem destacar l’esforç que han realitzat els nois de l’Infantil, l’equip més gran del Sinera United. No han aconseguit resultats cridaners, però valorem molt positivament la tenacitat que han demostrat partit a partit.

Una de les grans notícies aquest final de temporada ha estat el Benjamí A, que ha aconseguit el títol de lliga. Han sumat 80 punts i tres dels jugadors sumen 167 gols. Han lluitat molt i finalment aconseguien la victòria en un partit final contra el Malgrat de Mar (2-9) que va evidenciar la superioritat dels jugadors; tots han estat clau en les seves posicions i el paper de tots i cadascun ha estat clau per assolir aquesta merescuda victòria.

Els benjamins van recollir el premi a la Nit del Campions 2018 en un acte celebrat a Premià de Dalt i en què la Federació Catalana de Futbol lliura els trofeus als campions de lliga de tot Catalunya.

L’Aleví A ha quedat segon de la competició i les altres categories han assolit un resultat millor del que s’havia plantejat a inici de temporada.

Els petits de l’Escoleta han assajat tota aquesta temporada amb la gespa, en camps petits, amb porteries petites i amb pilotes de mida reduïda. Han jugat una lliga d’escoletes que els ha servit d’entrenament que conèixer les normes de joc, el respecte a l’equip contrari i el compromís dels entrenaments i els partits setmanals. Ara ja han començat a entrenar amb la nova categoria i aviat descobriran la grandària del camp de Futbol 7.

Sens dubte, per a nosaltres, el més important és continuar treballant per mantenir vius els nostres principis d’escola formativa. Volem que els nens vinguin amb ganes d’aprendre a jugar a futbol, a respectar aquest esport i a lluitar per guanyar. La temporada acaba però des de l’equip tècnic i des de la Junta continuarem treballant per preparar la propera temporada i per fer que el Sinera United esdevingui un club de referència al Maresme.